Τα προϊόντα

Τα προϊόντα μας είναι το μέλι ,ο βασιλικός πολτός, η κερήθρα με μέλι και τα μελλίσια. Τα μέλια που παράγουμε είναι το Δασόμελο, το Πευκόμελο και το Ανθόμελο.

Κάθε χρόνο τα προϊόντα της δουλειάς μας ελέγχονται από το χημείο του κράτους και άλλους φορείς.

Εγγυημένα υψηλής ποιότητας προϊόντα!

Το μέλι Δασόμελο, είναι μέλι που έχει σαν βάση του τον έλατο, με κάποια στοιχεία από την καστανιά, το ρείκι και το δρυ. Οι μέλισσές μας συλλέγουν το μέλι αυτό από τα βουνά της ορεινής Ναυπακτίας και Δωρίδας.

ποσότητα/τιμή: 500γρ/4€ – 1κιλό/7€ – 2κιλά/14€ – 5κιλά/35€

 

Το μέλι Πεύκου, είναι μέλι που έχει σαν βάση του το πεύκο και κάποιες ανθοφορίες που υπάρχουν την εποχή του φθινοπώρου. Οι μέλισσές μας συλλέγουν το μέλι αυτό από τα βουνά της Βόρειας Εύβοιας.

ποσότητα/τιμή: 500γρ/4€ – 1κιλό/7€ – 2κιλά/14€ – 5κιλά/35€

 

Το μέλι Ανθόμελο, είναι μέλι που έχει σαν βάση του την πορτοκαλιά από τους πορτοκαλεώνες του Άργους. Ακόμα περιέχει και κάποιες ανθοφορίες την περίοδο της άνοιξης από τα δικά μας μέρη εδώ στην Ναυπακτία.

ποσότητα/τιμή: 500γρ/4€ – 1κιλό/7€ – 2κιλά/14€ – 5κιλά/35€

 

Ο βασιλικός πολτός, παράγεται κατά την εποχή της άνοιξης που έχουμε ανθοφορία στην φύση. Ο βασιλικός πολτός μπορεί να χαρακτηριστεί σαν το αυθεντικό κόσμημα της διατροφής του ανθρώπου, λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε θρεπτικά συστατικά.

ποσότητα/τιμή: 10γρ/25€

 

Κερήθρα με μελί, είναι μια κερήθρα ολόκληρη όπως την έφτιαξαν οι μέλισσες, με πλούσιο αρωματικό μέλι από τα μέλια μας: Δασόμελο , Πεύκο και Ανθόμελο.

ποσότητα/τιμή: 3κιλά/30€

 

Μελίσσια πωλούνται για όσους θέλουν να ασχοληθούν ερασιτεχνικά με την μελισσοκομία αλλά και για επαγγελματίες μελισσοκόμους. Τα μελίσσια μας αποτελούνται από 5 έως 10 πλαίσια. Και πωλούνται μαζί με την κυψέλη η χωρίς.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας εάν σας ενδιαφέρουν τα προϊόντα μας και επιθυμείτε να παραγγείλετε κάποια από αυτά.